dilluns, 2 d’octubre de 2017

No a la violència!Els alumnes i mestres de l'escola juntament amb els de l'institut, a les 12 ens hem concentrat davant de l'edifici per dir no a la violència i denunciar els fets ocorreguts el passat diumenge. Hem fet una pancarta i els de l'institut han llegit el següent manifest:

L’equip de persones que integrem l’institut Manresa SiS ens hem construït des d’uns principis clars, sincers i amb voluntat de plantejar una proposta educativa amb arrels sòlides per tal de generar espais d’aprenentatge a l’alumnat, a la comunitat educativa i a nosaltres mateixes. Aquests principis vetllen pel desenvolupament integral de la persona dins d’un centre educatiu de les persones i per les persones. On es visqui la convivència real i un acompanyament respectuós. On la confiança, l’autogestió i la corresponsabilitat en la presa de decisions sigui el motor d’aprenentatge i de creixement personal.
Davant dels moments de creixement com a societat que viu la societat Catalana ens veiem a la necessitat de refermar els nostres principis i manifestar la nostra tristesa en observar totes les actuacions que van en contra de la capacitat dels pobles de tenir la llibertat d’exercir el dret bàsic d’escollir el seu futur i de créixer cap una societat on es vetlli per la convivència, el diàleg, el creixement , l’autonomia i la confiança cap els col·lectius i persones que la formen. Equip del Manresa SiS
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada