dimarts, 7 de maig de 2013

Setmana cultural i festa d’escola: ELS DRACS

La setmana passada vam celebrar la semana cultural a l’escola i vam acabar la semana amb una gran festa on vam batejar el nostre drac: el PUIG!  Durant la setmana hem fet moltes activitats:
Sant Jordi
Els nens i nenes d’Educació Infantil i Cicle Inicial ens hem quedat a l’escola i hem sortit a visitar el barri la parada de l’AFA.
Els  nens i nenes de 3r a 6è en canvi han anat al passeig de Manresa a visitar totes les parades que hi havien per Sant Jordi!
També hem tingut una gran sorpresa: La representació de St. Jordi!!!

El llibre dels Dracs
Durant la setmana tots els cursos hem participat en la confecció d’un llibre gegant amb la temàtica: Dracs. Cada curs ha escollit un gènere literari i ha fet una creació, el resultat ha estat fantàstic!!!! El divendres al matí hem fet l’exposició d’uns quants treballs a la resta de l’escola!Fira d’intercanvi de llibres
El dimecres al matí hem fet una fira d’intercanvi de llibres, tots aquells qui portessin un llibre a l’escola podien intercanviar-lo per un altre. Ha estat tot un èxit. Seguidament els nens i les nenes han estat llegint a l’aire lliure els llibres que havien escollit amb els seus padrins i padrines de lectura!


Concurs de dibuix: els dracs de les classes!
Una altra activitat ha estat la pintada de dracs a una paret del pati dels dracs guanyadors del concurs de dibuix! Us deixem una mostra dels artistes que tenim a l’escola:

La festa d’escola
Com a cloenda de la setmana cultural vam celebrar la festa d’escola.
De bon matí vam tenir la sorpresa que a l’escola ens havien vingut a veure els dracs del Correfoc de Manresa: la Tremenda, el Nas de Sutge, el Drac i la Víbria.
Seguidament, es va fer la lectura dels diferents textos  literaris  que s’havien elaborat durant la setmana.
A la tarda va arribar el moment esperat per petits i grans, el del bateig del drac de l’escola. Amb motiu del canvi de nom, MUNTANYA del DRAC,  un pare es va engrescar a construir la nostra mascota .
El bateig va ser dut a terme per l’entitat Xàldiga.  El Drac i la Víbria van ser els padrins del nostre drac, tenint com a testimonis al Nas de Sutge i la Tremenda. El mestre de cerimònies va ser el Boc i el drac de l’escola va ser batejat amb el nom de PUIG.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada